Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


BROUWER, Hugo

Nederland (Den Haag), 7 sept. 1947-
 

Bibliografie:

Romans

DE NAAM VAN DE ANGST
2005: Groningen: Gopher Publishers, 420pag., ISBN 90-5179-230-1, 25e druk mei 2005
omslagontwerp: Evelien Veenstra

Zelfmoord onder verdachte omstandigheden, veel geld dat spoorloos verdwenen is, niets is wat het lijkt in de eerste zaak van bureay Hinde & Partners, particulier onderzoekers. Paul Hinde, ooit eens psycholoog, en 'man van de straat' Geoffrey Crane storten zich overmoedig in dit wespennest vol halve waarheden en hele leugens. Om de waarheid te achterhalen moeten ze diep graven in het verleden van slachtoffers en verdachten. Paul Hinde ontkomt er niet aan ook zichzelf onder de loep te moeten nemen. De grens tussen slachtoffer en dader blijkt niet zo zwart-zit als vooraf gedacht. Want wat doe je als je geconfronteerd wordt met je diepste angsten?
Het decor is de wereld van de organisatieadviseurs, van sjieke en minder sjieke hoeren en een Algerijnse drugsdealer. Hugo Brouwer biedt de lezer een spannende, meeslepende vertelling waarin de angst, in al zijn facetten, centraat staat. Bindingsangst, faalangst, doodsangst, verlatingsangst, diepe angsten die het doen en laten van mensen soms zo (in de war) kunnen sturen.

DE ENNISKILLENCONNECTIE
verwacht voorjaar 2006

Links

www.gopher.nl
"De naam van de angst" wordt uitgegeven door Gopher Publishers in Groningen. Gopher werkt met bestellingen via internet (www.gopher.nl) en levert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Gopher kan boeken vervaardigen in oplagen van mimimaal 1 exemplaar.

www.hugobrouwer.nl
de website van de auteur

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ