Homepage: Naslag: Serieregister
 

 
HET SPECTRUM

PRISMA 1801 - 1900
 

Bibliografie:

[Lijst][Vorige][Volgende]

Prisma 1802 Prisma 1806 Prisma 1809 Prisma 1815 Prisma 1819 Prisma 1820 Prisma 1822 Prisma 1824 Prisma 1825

Prisma 1801 : 
Prisma 1802 : ZELAZNY, Roger (1937-1995) : STERSTEEN
Prisma 1803 : 
Prisma 1804 : 
Prisma 1805 : 
Prisma 1806 : HOLDSTOCK, Robert (1948- ) : ZIENDE BLIND
Prisma 1807 : WOLTER, Irmgard : PATIENCE
Prisma 1808 : 
Prisma 1809 : CHAPMAN, Vera (ps. Vera Ivy May Fogerty) (1898-1996) : GROENE RIDDER, DE
Prisma 1810 : 
Prisma 1811 : 
Prisma 1812 : 
Prisma 1813 : 
Prisma 1814 : 
Prisma 1815 : ZELAZNY, Roger (1937-1995) : KINDEREN VAN DE AARDE
Prisma 1816 : 
Prisma 1817 : 
Prisma 1818 : 
Prisma 1819 : ZELAZNY, Roger (1937-1995) : Amber 1.4 : HAND VAN OBERON, DE
Prisma 1820 : POHL, Frederik : MENS PLUS
Prisma 1821 : 
Prisma 1822 : CHAPMAN, Vera (ps. Vera Ivy May Fogerty) (1898-1996) : DOLENDE JONKVROUW, DE
Prisma 1823 : 
Prisma 1824 : CHAPMAN, Vera (ps. Vera Ivy May Fogerty) (1898-1996) : DOCHTER VAN KONING ARTHUR, DE
Prisma 1825 : LAFFERTY, R.A. (1914- ) : OM OVER KAMELEN NOG MAAR TE ZWIJGEN
Prisma 1826 : 
Prisma 1827 : 
Prisma 1828 : 
Prisma 1829 : 
Prisma 1830 : 
Prisma 1831 : 
Prisma 1832 : 
Prisma 1833 : NIVEN, Larry : LANGE ARM VAN GIL HAMILTON, DE
Prisma 1834 : 
Prisma 1835 : 
Prisma 1836 : 
Prisma 1837 : 
Prisma 1838 : 
Prisma 1839 : 

Prisma 1840 Prisma 1841 Prisma 1853 Prisma 1868 Prisma 1875 Prisma 1876 Prisma 1878 Prisma 1882 Prisma 1895 Prisma 1896

Prisma 1840 : Anthologie : SCHIJN VAN LEVEN *
Prisma 1841 : PISERCHIA, Doris : REEE
Prisma 1842 : 
Prisma 1843 : 
Prisma 1844 : 
Prisma 1845 : 
Prisma 1846 : JAMES, Henry (1843-1916) : IN DE GREEP
Prisma 1847 : 
Prisma 1848 : 
Prisma 1849 : 
Prisma 1850 : 
Prisma 1851 : 
Prisma 1852 : 
Prisma 1853 : Anthologie : VERLOREN GROENE DROOM *
Prisma 1854 : 
Prisma 1855 : 
Prisma 1856 : 
Prisma 1857 : 
Prisma 1858 : 
Prisma 1859 : 
Prisma 1860 : 
Prisma 1861 : 
Prisma 1862 : 
Prisma 1863 : 
Prisma 1864 : 
Prisma 1865 : 
Prisma 1866 : EIJK, Inez van : IK ZEG MAAR ZO, IK ZEG MAAR NIKS
Prisma 1867 : 
Prisma 1868 : 
Prisma 1869 : 
Prisma 1870 : 
Prisma 1871 : 
Prisma 1872 : 
Prisma 1873 : 
Prisma 1874 : 
Prisma 1875 : Anthologie : WONDEREN IN EEN OOGWENK *
Prisma 1876 : HOLDSTOCK, Robert (1948- ) : AARDWIND
Prisma 1877 : LOOF, B.H. : LEER ZELF ENGELS
Prisma 1878 : BRADBURY, Ray (VS, 1920- ) : LANG NA MIDDERNACHT
Prisma 1879 : 
Prisma 1880 : 
Prisma 1881 : 
Prisma 1882 : TURNER, George (Reginald) (1916-1997) : GELIEFDE ZOON
Prisma 1883 : 
Prisma 1884 : 
Prisma 1885 : 
Prisma 1886 : 
Prisma 1887 : 
Prisma 1888 : 
Prisma 1889 : POHL, Frederik : GATEWAY
Prisma 1890 : MADOCKE, Willem die Madocke maakte : OVER DE VOS REINAERT
Prisma 1891 : 
Prisma 1892 : 
Prisma 1893 : 
Prisma 1894 : 
Prisma 1895 : ALDISS, Brian W. (GB, 1925- ) : SCIENCE FICTION VERHALEN
Prisma 1896 : ZELAZNY, Roger (1937-1995) : Amber 1.5 : HOVEN VAN CHAOS, DE
Prisma 1897 : 
Prisma 1898 : 
Prisma 1899 : 
Prisma 1900 : 

 

[Lijst][Vorige][Volgende]

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ