bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


BEEK, Margriet & ESSE, Henric van

Nederland

 

Bibliografie:

Romans

Het Oxtromet-mysterie / Margriet van Beek en Henric van Esse Het memorie-mysterie / Margriet van Beek en Henric van Esse

HET OXTROMET-MYSTERIE
2018, Leeuwarden: Elikser, 220pag., 21cm, ISBN 978-94-6365-115-8, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Journaliste Meggy, altijd op zoek naar een interessant verhaal en bereid om zelf op onderzoek uit te gaan, wordt getroffen door een bericht op de radio. Er is in de trein een scootmobiel achtergelaten. Ze gaat op bezoek bij het depot van gevonden voorwerpen en ontvreemdt stiekem een handdoekje uit het kofferbakje van het voertuig. Daar blijkt een sleuteltje in te zitten en ze wil weten, waar dat bij hoort. Haar zoektocht leidt tot een reeks spannende gebeurtenissen, waarbij Meggy meerdere keren in gevaar komt.

HET MEMORIE-MYSTERIE
2019, Leeuwarden: Elikser, 225pag., 21cm, ISBN 978-94-6365-132-5, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Journaliste Meggy is op zoek naar een nieuw onderwerp voor een artikel en vertrekt naar de Tweede Kamer voor een afspraak met een politicus. Als ze de tribune verlaat hoort ze haar naam, botst er iemand tegen haar aan en wordt ze tegelijkertijd verblind door het flitslicht van een camera. In de verwarring van dat moment, wordt er een zwarte usb-stick in haar rugzak gestopt. Het is het begin van een spannende zoektocht naar de herkomst van de informatie op die stick. Daarbij hebben verschillende mensen het niet alleen op de stick maar ook op Meggy voorzien. Samen met de inventieve Rico ontrafelt ze het geheim van de stick en achterhaalt ze tevens de gang van zaken bij de aanbesteding van het Nederlandse regeringsvliegtuig.

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ