bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


DEBBAUT, Bart

België, 1971-

 

Bibliografie:

Serie

Inspecteur John Leyssens

Scherven / Bart Debbaut Tralies / Bart Debbaut

SCHERVEN
2008, Westerlo: Kramat, Kramat Suspense, 223pag., 23cm, ISBN 978-90-7955-202-3, 1e druk
omslag: ARTrouvé, Berlaar
Een grijze muis met een duister verleden en een onleefbaar heden. Zo zou je Gerard Jeunissen het best kunnen omschrijven. De Leuvense inspecteur John Leyssens en zijn team staan voor een raadsel wanneer ze kort na elkaar met een aantal moorden geconfronteerd worden. De signalen die de dader achterlaat, zijn vreemd en onbegrijpelijk. Vruchteloos zoeken de speurders naar de rode draad in het verhaal. Tot de gruwelijke waarheid aan het licht komt.

TRALIES
2009, Westerlo: Kramat, Kramat Suspense, 232pag., 23cm, ISBN 978-90-7955-220-7, 1e druk oktober 2009
omslag: ARTrouvé, Berlaar
Een pyromaan teistert Leuven. Intussen wordt de stad opgeschrikt door verdachte verdwijningen van jonge vrouwen. Het gruwelijk verbrande lijk van een van hen wordt teruggevonden in een veld. Als de uitgebrande wagen van een vermiste vrouw wordt teruggevonden, ziet hoofdinspecteur Leyssens een mogelijk verband met het dossier van de pyromaan. Dan duiken er getuigen op die de speurders op het spoor van Rudi Plevoets brengen. Maar hij speelt de vermoorde onschuld. Als een huiszoeking niets oplevert, lijkt het dossier muurvast te zitten.

Romans

De Mol / Bart Debbaut

DE MOL
2018, Tielt: Lanno (Woestijnvis), 288pag., 22cm, ISBN 978-94-014-5009-6, 1e druk
Een groep van tien kandidaten - waaronder één saboteur - maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Een prachtige locatie en spannende opdrachten: het avontuur lonkt! Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Links

de website van de auteur

Ezzulia: Interview

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ