Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


HAPKA, Cathy

Verenigde Staten, -
 

Bibliografie:

Series

LOST

Lost: Bedreigde Soort / Cathy Hapka Lost : Geheime identiteit / Cathy Hapka

BEDREIGDE SOORT
2006, Utrecht: A.W. Bruna, 158pag., ISBN 90-229-9175-X, 1e druk augustus 2006
vert.van: Lost, Endangered Species (2005), vert.uit het Engels: Valérie Janssen,
omslagontwerp: Pinta Grafische Vormgeving
Faith Harrington neemt vlucht 815 van Oceanic Airline van Sydney naar Los Angeles, maar ze zal daar nooit aankomen. Het vliegtuig stort neer op een tropisch eiland in de Stille Oceaan en slechts 48 passagiers overleven de crash. Vrienden, vijanden en vreemden: gestrand zonder dat er hulp in aantocht is. En al snel komen de overlevenden erachter dat ze niet op een gewoon eiland zijn beland... Door haar kennis van de natuur zou milieuactiviste Faith een belangrijke rol kunnen spelen op het eiland. Maar de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat ze aan boord ging van vlucht 815, hebben haar onzeker en berouwvol gemaakt. Faith draagt een geheim met zich mee dat niet mag worden onthuld en al gauw blijkt dat zij hierin niet de enige is. Zal deze mysterieuze nieuwe wereld waarin ze is terechtgekomen Faith de mogelijkheid bieden om opnieuw te beginnen? Of is zij het volgende slachtoffer van de dodelijke gevaren die het eiland herbergt?

GEHEIME IDENTITEIT
2006, Utrecht: A.W. Bruna, 158pag., ISBN 90-229-9176-8, 1e druk september 2006
vert.van: Lost, Secret Identity (2006), vert.uit het Engels: Valérie Janssen,
omslagontwerp: Pinta Grafische Vormgeving
Dexter Cross is een man met een groot geheim. Zijn vriendin Daisy denkt dat hij een rijkeluiszoontje is, een student van goede komaf die vanaf zijn geboorte voorbestemd is om arts, advocaat of zakenman te worden. Niets is echter minder waar. Dexter leeft een dubbelleven en zijn ware identiteit moet koste wat het kost geheim blijven.
Wanneer tijdens een vakantie in Australië de waarheid toch boven water komt, wil Dexter niets liever dan terugkeren naar Los Angeles. Maar vlucht 815 van Oceanic Airline zal daar nooit aankomen. Het vliegtuig stort neer op een eiland in de Stille Oceaan. Slechts 48 passagiers overleven de crash. Niemand van de overlevenden weet wie Dexter werkelijk is. Niemand weet van zijn verleden. Al snel komt Dexter erachter dat hij niet de enige is die niet de waarheid vertelt. Bovendien blijkt het eiland vele geheimen te herbergen. Geheimen die dodelijk blijken te zijn.

zie ook Frank Thompson

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ