bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
 


JOBIN, Matthew

Verenigde Staten, -
 

Bibliografie:

Series

DE NEDERGRIM

De Nedergrim 1 / Matthew Jobin De Nedergrim 2 / Matthew Jobin De Nedergrim 3 / Matthew Jobin

DE NEDERGRIM
2014, Haarlem: Gottmer, 400pag., 21cm, ISBN 978-90-257-5694-8, 1e druk juni 2014
vert. van: The Nethergrim, Book 1, vert.uit het Engels: Sofia Engelsman
Iedereen in Moorvale is ermee opgegroeid: de legende van de dappere ridder Tristan en de magiŽr Vitrick, die in een heftige strijd de kwaadaardige Nedergrim verslagen hebben. Nu trekt er opnieuw een donkere schaduw over het dorp. Eerst verdwijnen er dieren, dan zelfs kinderen. De grootste vrees van de dorpelingen lijkt werkelijkheid te worden - de Nedergrim is terug! Ook Edmonds broertje wordt vermist. Wat moet Edmond doen om zijn broertjes leven te redden? Hij en zijn vrienden trekken ten strijde tegen het kwaad en worden tot het uiterste op de proef gesteld.

DE NEDERGRIM 2 : DE SKYLLERS
2016, Haarlem: Gottmer, 414pag., 21cm, ISBN 978-90-257-5999-5, 1e druk juni 2016
vert.van: The Skeleth (2016), vert.uit het Engels: Sofia Engelsman
De Skyllers In het koninkrijk waartoe de Moervallei behoort, woedt een continue strijd tussen machtsbeluste heren. Nu de Nedergrim ontwaakt is, blijkt ze een interessante partner in crime. Met name haar kwaadaardige dienaars, de Skyllers, vormen een geducht wapen in de strijd. Dat weerhoudt Edmond en zijn vrienden Tom en Katherine er niet van om zich ermee te bemoeien. Samen met de legendarische Tristan moeten ze heel wat moed en doorzettingsvermogen tonen om de Skyllers tegen te houden.

DE NEDERGRIM 3 : DE WERTHANKNOOP
2018, Haarlem: Gottmer, 480pag., 21cm, ISBN 978-90-257-6741-9, 1e druk mei 2018
vert.van: The Darknot (2016), vert.uit het Engels: Henk Moerdijk
De koning is dood en de strijd om de troon is in alle hevigheid losgebarsten. Vlak bij de herberg van zijn vader vinden Edmond, Katherine en Tom een zwaargwonden jongen, die een schijf met codes bij zicht heeft. Edmond ontdekt dat de schijf voorspelt dat de Nedergrim de wereld zal verwoesten, en wel nu, tijdens de Joel, de viering van de stervende zon. Opnieuw nemen Edmond, Katherine en Tom het op tegen de Nedergrim. Hierbij worden ze niet alleen tegengewerkt door Vithrick, maar ook zijn nieuwe bondgenoten, ijzingwekkende magiŽrs die alles in het werk stellen om hun tegenstanders weg te vagen.

Links

De website van de auteur

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ