Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


KANE, Andrea

-
 

Bibliografie:

Romans

REN VOOR JE LEVEN
2002, Vianen: The House of Books, 368pag., ISBN 90-443-0489-5
vert.van: Run For Your Life (New York: Pocket Books / Simon & Schuster, 2000), vert.uit het Enges: Piet Kruik
omslagontwerp: Studio Jan de Boer BNO, omslagdia: Christine Alicino / Photonica / ImageStore
Ze haalden haar in. Ze voelde het gewoon. Als een opgejaagd dier rende ze rond, weg van het dreigende gevaar. Het zweet gutste van haar lichaam. Ze struikelde en viel bijna. Ze zouden haar vinden. Ze zouden haar straffen. En daar was ze doodsbang voor. Maar ze was nog banger voor de dingen die met haar hadden gedaan.
Victoria Kensington, advocate in Manhatten, is aan het joggen in Central Park. Plotseling ligt er iemand voor haar voeten. Het is haar zus Audrey, alleen gekleed in een ziekenhuishemd en volledig in de war. Victoria begrijpt er helemaal niets van. Ze gaat onmiddellijk hulp halen, maar als ze terugkomt is Audrey verdwenen.
Ondanks dreigementen tegen haar leven, neemt Victoria zich heilig voor te ontdekken wat er met haar zusje is gebeurd. Ze krijgt hulp van onverwachte zijde. Zachary Hamiltin, de enige man die ze ooit liefhad, duikt plotseling op in New York. Aangesteld door de FBI om een wereldwijd drugssyndicaat te ontmantelen, vermoedt hij in Audrey's mysterieuze verdwijning een aanknopingspunt te hebben gevonden.

Links

http://www.andreakane.com/BookShelf.htm
de website van de auteur

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ