bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:


KEIJSER, Janine

Nederland (Leiden), 1980-
 

Bibliografie:

Romans

Rauw / Janine Keijser Beproevingen / Janine Keijser

RAUW
2016, Leeuwarden: Elikser, 320pag., 22cm, ISBN 978-90-8954-866-5, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Met kille vastberadenheid keek Van Schouten me aan. Ik schrok van de haar in zijn ogen. Haat tegenover iemand die niet eens kende. Haat tegenover een obstakel op zijn weg. Een weg vol vernieling. En voor wat? Geld? Macht? Hij vertelde me met die blik dat hij er geen moeite mee had dit obstakel uit de weg te ruimen. Ik was niet van plan zijn destructieve aard uit te testen.
'Sneller!' huilde ik bijna van paniek, toen ik zag dat de bestuurder naast Van Schouten de auto omgooide en achter ons aan kwam.

BEPROEVINGEN
2018, Leeuwarden: Elikser, 341pag., 22cm, ISBN 978-94-6365-138-7, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Lara wordt door een oude bekende gevraagd om in Londen een verdwenen activiste te helpen opsporen. Sebastian wil haar juridische achtergrond en haar gevatte kijk op zaken inzetten om niet alleen de verblijfplaats te achterhalen van de jonge vrouw, maar ook meer te weten te komen over de duistere praktijken die hij en zijn activistenvrienden op het spoor zijn. Lara gaat op onderzoek uit en raakt steeds dieper in de problemen. Ondertussen komt ze in contact met een interessante man, Colin, die bij de recherche werkt. Al snel blijkt dat hij heel wat te verbergen heeft. Er ontspint zich een adembenemende reeks avonturen, waarin Lara probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Zal zij erin slagen datgeen wat verborgen ligt in de duisternis aan het licht te brengen? En hoever is zij bereid hiervoor te gaan?

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ