bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:


KIND & KIND

Naam van schrijversechtpaar Dennis Kind en Wendel Kind-Wagenaar
Nederland-
 

Bibliografie:

Series

Secret Scouts

Secret Scouts en de verloren Leonardo - deel 1 / Kind & Kind Secret Scouts en de vermiste president - deel 2 / Kind & Kind

SECRET SCOUTS EN DE VERLOREN LEONARDO
2016, Tiel: Aerial Media Company, 320pag., 23cm, ISBN 978-94-026-0139-8, paperback
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.
Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort.
Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: 'De Verloren Leonardo'?
Secret Scouts en De Verloren Leonardo is het eerste deel uit de nieuwe Secret Scouts-serie. Razendsnelle avonturen, vol (kunst)historische feiten & fictie met spanning tot de laatste bladzijde.

SECRET SCOUTS EN DE VERMISTE PRESIDENT
2016, Tiel: Aerial Media Company, 351pag., 23cm, ISBN 978-94-026-0145-9, paperback, 1e druk
omslagontwerp: Dennis en Wendel Kind en Teo van Gerwen Design
Drie maanden nadat de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden of terug in de tijd. Dan blijkt de Amerikaanse president vermist. In een poging hem te vinden belanden ze in levensbedreigende situaties. Ze stelen een luchtballon, zetten het Rijksmuseum op stelten en moeten een list verzinnen om aan de galg te ontkomen. Lukt het ze om de president ooit nog terug te vinden?

Links

De website bij de serie

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ