Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


PESCAR, Tisa

Nederland (Rotterdam), 1967-
 

Bibliografie:

Series

MaanMysteries

Varcolac / Tesla Pescar Jachtmaan / Tisa Pescar Wolfmaan - Maanmysteries / Tisa Pescar Heksenmaan - Maanmysteries / Tisa Pescar

VÂRCOLAC : De Jager, De Prooi
2003, Maastricht: Boekenplan, 312pag., ISBN 90-71794-27-X
Na tien jaar in Australië te hebben gewoond, keert Maire Marceau terug naar haar geboorteland Frankrijk. Zij trekt in bij haar broer Pascal die kunstenaar is en in een oude boerenhoeve woont, midden in een uitgestrekt natuurgebied. Maire maakt kennis met de man en twee vrouwen met wie Pascal samenwoont. Vooral met de elfachtige Eris kan zij het goed vinden. Erfheks Cat laat haar kennismaken met de geneeskracht van kruiden. Door Radu wordt Maire zich bewust van haar sluimerende buitenzintuiglijke vermogens. Voor het eerst in haar leven voelt Maire zich onvoorwaardelijk geaccepteerd en volmaakt gelukkig. Maar dan ontdekt zij dat haar huisgenoten diep in de problemen zitten en volgt een wanhopige zoektocht naar een eeuwenoud magisch document…

JACHTMAAN : De Jager, De Prooi
MaanMysteries 1
2008, Kramat, 396pag., 23cm, ISBN 978-90-7521-294-5, 1e druk juni 2008
Nadat ze jaren in het verre Australië heeft gewoond, keert Maire Marceau terug naar Frankrijk. Zij trekt in bij haar broer, de kunstenaar Pascal, die met vrienden een afgelegen huis in een uitgestrekt bos bewoont. Pascal en zijn huisgenoten, de feeërieke Eris, de erfheks Cat en de mysterieuze Radu, ontvangen haar met open armen. Toch wordt de onderhuidse spanning in het huis steeds tastbaarder. Al snel wordt Maire geconfronteerd met vreemde gebeurtenissen. Wat verbergen Pascal en zijn vrienden voor Maire? Waar verdwijnen zij regelmatig ‘s nachts naartoe? En wat hebben Radu’s afkomst en zijn zoektocht naar een eeuwenoud document met dit alles te maken?

WOLFMAAN :  Moroi, Strigoi
MaanMysteries 2
2009, Kramat, 304pag., 23cm, ISBN 978-90-7955-217-7, 1e druk juni 2009
omslag: Artrouvé
Alweer bijna tien jaar geleden wer de vloek, die op Car, Maire, Eris, Radu en Pascal rustte, doorbroken. Het leven in hun afgelegen huis in het Franse bos lijkt in rustig vaarwater te zijn gekomen. Maar schijn bedriegt. Elke avond worden er foto's aan hun adres afgeleverd, getuigend van de zieke geest van een onmenselijk monster dat uit is op wraak. Dat deze wraakzucht levens zal gaan kosten lijkt onvermijdelijk. Wat is het op de foto's dat de huisgenoten in woede doet ontsteken? En wat is ernstig genoeg om Cat ertoe te brengen gevaarlijke bovennatuurlijke krachten om hulp te vragen? Gaandeweg geeft het eeuwenoude document geheimen prijs, waar de vrienden liever niets van hadden willen weten. Hen wordt echter geen keus gelaten. Achtervolgd door geesten uit het verleden, raken zij in de ban van een zenuwslopende race tegen de klok, of liever gezegd... tegen de maancyclus.

HEKSENMAAN :  Morgain, Kavoyuk
MaanMysteries 3
2010, Kramat, 306pag., 23cm, ISBN 978-90-7955-232-0, 1e druk augustus 2010
omslag: Artrouvé, Berlaar en Tisa Pescar
Kort nadat de rust in hun afgelegen Franse hoeve is weergekeerd, worden Radu en zijn huisgenoten opgeschrikt door een opeenvolging avn angstaanjagende gebeurtenissen rondom de familie van erfheks Cat Morgain. Een gevaarlijk geheim uit een ver verleden heeft een ingrijpende impact op het heden, waardoor Cat en haar familie voor hen leven moeten vrezen. Gedreven door de invloed van familieoudste Cécile, ziet Radu zich gedwongen tot het doen van onthullingen die niet alleen hemzelf, maar de gehele commune in gevaar brengen.

SCHEMERMAAN
MaanMysteries 4
verwacht medio 2011

Links

De website van de auteur

www.maanmysteries.com
www.tussenwereld.com
http://maanmysteries.hyves.nl

Ezzulia : Interview
Ezzulia : Parelz van verhalen


 

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ