Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


QUINN, Spencer

-

Bibliografie:

Series

Chet & Bernie thrillers

Luie hond / Spencer Quinn Ondankbare hond / Spencer Quinn

LUIE HOND
2009, Houten: Van Holkema & Warendorf, 286pag., 22cm, ISBN 978-90-475-0997-4, 1e druk augustus 2009
vert.van: Sog On It (2009), vert.uit het Engels: Ralph van der Aa
omslagontwerp: Spacebar/Robert Muda, omslagfoto: Henry Horenstein/Corbis
Maak kennis met privédetective Bernie en voormalig politiehond Chet. Bijna politiehond, in alle eerlijkheid. Chet zakte voor zijn examen na een onfortuinlijk incident. Heel precies weet Chet het ook niet meer, want hij was namelijk even afgeleid, maar het had iets met bloed te maken.
Hoe dan ook, dat was vroeger. Nu werken Chet en Bernie voor zichzelf. En detectivehond zijn is het leukste wat Chet kan bedenken. Nou ja, een oude hotdog vinden onder de barbecue is ook fantastisch. Of met je kop uit het raam op de snelweg... Je moet het maar zo zien, zolang Chet bij Bernie kan zijn, is hij gelukkig. En al helemaal als ze eindelijk weer eens een goede zaak hebben - zoals nu, met een vermist meisje, Russische criminelen en een mooie journaliste met een zak hondenkoekjes.

ONDANKBARE HOND
2010, Houten: Van Holkema & Warendorf, 284pag., 22cm, ISBN 978-90-475-1308-7, 1e druk april 2010
vert.van: Thereby Hangs a Tail (2010), vert.uit het Engels: Paul Heijman
omslagontwerp: Spacebar/Robert Muda, omslagfoto: Henry Horenstein/Corbis
In de tweede Chet & Bernie-thriller wordt het onnavolgbare duo ingehuurd om een zeer kleine, maar ook zeer bijzondere hond te beschermen: Princess, regerend kampioene van vele hondenshows in Amerika. Hun dienstverband duurt echter maar tien minuten - Chet moet weer eens bewijzen dat gehoorzaamheid niet zijn sterkste eigenschap is... Als Princess en haar steenrijke eigenaar toch worden ontvoerd, zetten Chet en Bernie zichzelf weer terug op de zaak, of ze nu welkom zijn of niet. De zoektocht naar Princess wordt al snel onheilspellend en levensgevaarlijk als onze helden afreizen naar Californische spooksteden, een verborgen legerbasis en nog veel meer plekken die Chet eigenlijk alweer vergeten is.

Links

Volg Chet op het internet
Chet op twitter

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ