Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


SIEGEL, James

Verenigde Staten, -

 

Bibliografie:

Romans

Ontspoord / James Siegel Onder dwang / James Siegel Rampspoed / James Siegel

ONTSPOORD
2003, Uithoorn: Karakter Uitgevers, 351pag., 24cm, ISBN 90-6112-072-1, 1e druk april 2003
vert.van: Derailed (New York: Warner Books, 2003), vert. uit het Engels: Sandra van de Ven
Charles Schine is een geslaagde reclameman met een minder geslaagd huwelijk. Als hij op een ochtend in de trein naar zijn werk een jonge vrouw tegenkomt, kan hij de verleiding dan ook niet weerstaand: hij begint een relatie met de mooie maar gerouwde Lucinda.

ONDER DWANG
2005, Uithoorn: Karakter Uitgevers, 319pag., 24cm, ISBN 90-6112-053-5, 1e druk januari 2005
vert.van: Detour (New York: Warner Books, 2005), vert.uit het Engels: Rie Neehus
omslag: Select Interface
Paul en Joanna kunnen geen kinderen krijgen., Ze hebben echt alles geprobeerd en zijn de wanhoop nabij. Adoptie lijkt nu nog de enige mogelijkheid om hun huwelijk te redden.... Om hun aangenomen kind te krijgen, moeten ze zelf naar Colombia, Maar Joelle is een wolk van een baby en alles wijst erop dat hun droom werkelijkheid wordt. Temeer daar het kindertehuis dat de adoptie regelt ook nog eens voor een kindermeisje heeft gezorgd dat hen in de eerste geheimen van het ouderschap moet inwijden. Maar als ze op een avond op hun hotelkamer terugkomen, ontdekken ze tot hun ontzetting dat de baby die ze daar aantreffen niet Joelle is.... En nog voordat de gruwelijke waarheid tot hen doordringt, worden Paul en Joanna gevangengenomen en wordt Paul tot een gevaarlijke missie gedwongen: als het hem niet lukt om binnen 18 uur voor miljoenen aan cocaÔne naar de VS te smokkelen, zullen zijn vrouw en dochter vermoord worden.

RAMPSPOED
2007, Uithoorn: Karakter Uitgevers, 319pag., 24cm, ISBN 90-6112-375-5
vert.van: Deceit (London: Time Warner Books, 2006), vert.uit het Engels: Jan Mellema
Journalist Tom Valle werkt voor The Littleton Journal, de lokale krant van een onaanzienlijk Amerikaans plaatsje in the middle of nowhere. Niet een erg inspirerend bestaan, het verslaan van het onopwindende lokale nieuws. Tom heeft een beladen verleden: eens was hij de sterreporter van een van Amerika's toonaangevende dagbladen. Maar ten gevolge van het genadeloze tempo van het nieuws en de kick om steeds maar weer de voorpagina te halen, is hij in de fout gegaan. Hij is zijn eigen feature stories gaan bedenken. Zijn naam is nu als de grootste smet aan de branche verbonden. En nu is hij reporter in dit gat in CaliforniŽ, waar het toppunt van zijn week de bowlingavond is. Totdat hij op een verhaal stuit dat wel eens een grote nationale impact zal kunnen hebben. Maar zal iemand hem nog geloven als hij ermee naar buiten treedt?
 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ