bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:


SNEL, Patricia

Nederland (Gouda), 1967-
 

Bibliografie:

Romans

Verblind / Patricia Snel De intrigant / Patricia Snel Verblind & De intrigant / Patricia Snel De expat / Patricia Snel

VERBLIND
2010, Amsterdam: De Vliegende Hollander, 270pag., 21cm, ISBN 978-90-488-0567-9
Sophie Dercksen is begin dertig. Het leven lacht haar toe: ze gaat trouwen met een advocaat die het nog ver zal schoppen. Maar een flirt met de nieuwe eigenaar van de tennisclub verandert alles. Ben Spaans is onweerstaanbaar, hij heeft humor, charme en een achteloos zelfvertrouwen. Voor Sophie begint een dubbelleven: enerzijds haar alledaagse bestaan in het teken van het aanstaande huwelijk, anderzijds haar extravagante tijd met Ben vol seks, drugs en avontuur. Terwijl de politie in Noord-Holland een klopjacht opent op drugscriminelen, stelt Ben voor in Sophies oude appartement een wietplantage te starten. Sophie is tot alles bereid om hem voor zich te winnen. Bovendien is het spannend en levert het veel geld op. Steeds meer ontwijkt ze haar vrienden en verwaarloost ze haar verloofde. Pas als haar problemen toenemen, beseft ze hoe geďsoleerd ze is geraakt en hoe gevaarlijk haar positie geworden is. Kan Sophie nog terug?

DE INTRIGANT
2011, Amsterdam: Mistral, 189pag., 22cm, ISBN 978-90-495-0184-6
omslagontwerp: Wil Immink Design, omslagbeeld: Ashley Franklin / Trevillion Images
Anna Verhulst verruilt de bruisende stad voor het pittoreske plattelandsdorpje Noaber. In het oude huis van haar oma hoopt ze haar verleden eindelijk achter zich te laten. De aanvankelijk dorpse gemoedelijkheid slaat echter snel om als Anna weigert haar buurman een stukje land te verkopen. De gemeenschap wil haar koste wat het kost weg hebben. Wanneer de sfeer steeds grimmiger wordt en Anna bedreigd wordt, staat ze met haar rug tegen de muur.

VERBLIND & DE INTRIGANT
2013, Amsterdam: Mistral, 255pag., 21cm, ISBN 978-90-499-5409-3
Bundeling van "Verblind" en "De intrigant"

DE EXPAT
2013, Amsterdam: Mistral, 255pag., 21cm, ISBN 978-90-499-5409-3
Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carričre weer op te pakken. Wanneer Julia betrokken raakt bij de geheimen van haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave en zijn maid op verdachte wijze om het leven komt, gaat ze op onderzoek uit. Julia komt erachter dat Dave niet de enige is die dingen voor haar verzwijgt.

Links

De website van de auteur 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ