Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


VELSEN, Karen van

Nederland, 1964-
 

Bibliografie:

Romans

DE LUITIST (achterflap)
2003, Groningen: Gopher Publishers www.gopher.nl, 220pag., ISBN 90-5179-093-7, paperback
107e druk, oktober 2003

Psychologische thriller van veelzijdig debutante

Over het boek
Ze waren toe aan een ongecompliceerde Kerst, en vertrokken naar een dorpje in Zuid-Frankrijk. Karen dacht dat zij haar beste vriend Tom goed kende. Vertelden ze niet altijd alles aan elkaar? Maar al op de eerste dag blijkt dat hij het belangrijkste voor zich heeft gehouden. De onverklaarbare angsten die Tom altijd had, komen opeens in een ander daglicht te staan. De talentvolle luitspeler blijkt een schakel te zijn in een internationaal netwerk van intriges. Er wordt jacht op hem gemaakt, maar door wie? Ook Karen dreigt het slachtoffer te worden van de meedogenloze bende. Terwijl de omvang van Toms duistere geheim langzamerhand duidelijk wordt, valt de hoofdpersoon van de ene verbazing in de andere. In "De Luitist" is niets wat het lijkt, zelfs vriendschap niet.
Karen van Velsen geeft met haar eerste boek een overtuigend visitekaartje af. Vaardig mengt zij regelrechte suspense met rake karaktertekeningen en goedgedoseerde humor. Haar meesterlijke cliffhangers maken dat je "De Luitist" niet meer weglegt voordat het uit is.

Over de auteur
Karen van Velsen (39) studeerde geneeskunde en bedrijfskunde, werkte als organisatieadviseur en als huisarts, en is nu wetenschappelijk medewerker bij het Nederlands Huisartsen Genootschap. Zij is getrouwd, heeft een dochter en twee honden, en woont in Zwolle. Inmiddels is zij bezig aan een tweede boek, dat al even spannend belooft te worden als "De Luitist".

Over de uitgever
De Luitist wordt uitgegeven door Gopher Publishers in Groningen. Gopher werkt met bestellingen via internet (www.gopher.nl) en levert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Een ander aspect van het Gopher concept is publishing & printing-on-demand. Gopher kan boeken vervaardigen in oplagen van mimimaal 1 exemplaar. Dat biedt de mogelijkheid om elk boek van een persoonlijk voorwoord te voorzien. Mensen die het boek cadeau doen, kunnen een persoonlijke boodschap invullen. 
Voor meer informatie of bestelling van het boek kunt u terecht op: www.gopher.nl of bel 050-3657272

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ